18:00

Karlslunds IF FK

Referat

Referat: Gideonsbergs IF 2 - Karlslunds IF FK

En bra och tuff match mot ett mycket bättre organiserat KIF än i våras. Dom kändes mer samspelata och försökte rulla boll mer än när vi möttes i Örebro i maj. Det var ganska få riktiga chanser i första halvlek så 0-0 var helt rättvist.
Andra halvlek så är vi ett bättre lag och har 3 frilägen som vi tyvär missar vi dessa... men i den 67:de minuten så gör Strandis en djupledsride där hon sonika driver bollen förbi sin bevakare och sen smäller in bollen vid första stolpen. Ett klassmål! Tyvärr så åker på en omställning där vi inte riktigt har press på bollhållaren vilken lägger en boll i djupet och deras forward kommer fri med våran målvakt Freja, rundar henne och slutresulatet 1-1 är ett faktum.
Det kändes inte rättvist men samtidigt så var 1-1 ett Ok resultat mot ett tufft motstånd.
Jag var orolig för att vi spelade på en så stor plan men det löste vi väldigt bra och hela bänken fick en hel del tid på plan.
Matchens KEXchoklad blev Racha Irishura men en fantastisk fin insatts i sin första match med oss.